Kastenwand

Heeft u plannen om uw wand optimaal te benutten voor het creëren van bergruimte? En wilt u graag dat uw kastenwand er stijlvol en netjes afgewerkt uitziet? Dan bent u bij schuifdeuraanhuis.nl aan het juiste adres. We hebben de ideale oplossing voor u in huis om uw kastenwand op maat samen te stellen.

Schuifdeuraanhuis.nl biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel het interieur als exterieur van uw kastenwand. Voor het interieur maken we voor u een kast op maat waarbij u zelf de afmetingen van hang- en leggedeelten samenstelt. We maken gebruik van stabiele 18 mm dikke constructieplanken en ook kunnen er diverse ladesystemen in het kastontwerp worden toegepast.

De schuifdeuren van uw kastenwand zijn verkrijgbaar in vele hout- en kleurdecors en kunnen bovendien worden voorzien van lakglas en verschillende spiegelvariaties. De vlakverdeling kunt u zelf samenstellen of u kunt de schuifdeuroptie kiezen uit onze serie populaire modellen. Vergeet u ook niet vooral te kijken naar onze prijzen want die zijn zeer scherp. Zoveel kastenwand voor zo weinig geld en u hoeft er niet eens de deur voor uit.

 

Meer informatie

Neem direct contact met ons op


Laden...