Kast op maat

Door een kast op maat te laten maken door Schuifdeuraanhuis.nl maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw wand biedt om bergruimte te creëren. De schuifwand wordt aan de hoogte en breedte van uw wand aangepast. De schuifdeuren zelf kunnen maximaal 150 cm breed worden gemaakt.

Een kast op maat betekent bij ons ook echt een kast op maat. De schuifdeuren kunnen onafhankelijk van elkaar worden samengesteld uit een hele reeks houtdecors, kleur-, glas- en spiegelvariaties. Maar ook iedere deur op zich kan verder worden opgedeeld in vlakken met behulp van stijlvolle aluminium strips. Zo kunt u zich echt uitleven in 1001 combinatiemogelijkheden. Voor de afwerking van uw kast op maat kunt u kiezen uit een smal (Classic) of breed (Elegance) greepprofiel.

Behalve als wandoplossing kunt u natuurlijk ook een schuifwand bestellen voor een inloop kast op maat. De schuifwand is een stijlvolle en praktische afscheiding tussen slaapkamer en kast. De lage rails zorgt voor een probleemloze overstap.

 

Meer informatie

Neem direct contact met ons op


Laden...